Tuesday 2 August 2011

Un fel de musaca-lasagna




Se facea ca aveam invitati niste prieteni intr-o dupa-amiaza si trebuia sa fac ceva foarte repede si daca se poate si ieftin si mi-am adus aminte de reteta asta, pe care nici pana azi nu stiu, unde am citit-o. Am luat un dovlecel de marime medie pe care am curatat-o de coaja si am taiat-o fasii pe lung, cam de jumatate de deget. Am luat si vreo 8 felii subtiri de bacon (vi le recomand pe cele de la Angst, sunt ieftine, proaspete si mai natural facute, decat restul) si le-am asezat unul cate unul intr-o tava (un pic oblic, unul cate unul- o felie de dovlecel - o felie de bacon). Cand s-a umplut tava am presarat putina sare, iar separat intr-un bol am pus 140 g de faina, 150 ml de lapte si 2 oua, pe care le-am amestecat f bine, si le-am turnat peste dovlecei si bacon in tava. Am ras niste cascaval deasupra si am dat totul la cuptor pana s-a facut auriu. Ready !

No comments:

Post a Comment