Wednesday 21 September 2011

Dovlecei umpluti

Ingrediente:
2 dovlecei medii
300g piept de pui taiat cuburi
2 rosii medii taiate cuburi
250 g branza de burduf
sare, piper, busuioc

Ca tot se mai gasesc dovlecei in piata si le ador gustul dulceag, am zis sa le folosesc altfel, decat cu paste. Am luat doua bucati medii si uitandu-ma la ele mi-a venit ideea sa le umplu. Le-am spalat bine si fiind mai fragezi, nu i-am mai curatat. Am taiat un piept de pui de vreo 300 g in cubulete, am adaugat 2 rosii medii, taiate tot cuburi si 250 g de branza de burduf rasa. La acest amestec am adaugat miezul dovleceilor, pe care l-am scobit c-o lingura, am mai pus sare, piper si busuioc. Am umplut dovlecei, i-am presarat cu un pic de pesmet si i-am pus in tava si i-am dat la cuptor circa 30 de minute, pana s-au aurit.
Iata rezultatul.


No comments:

Post a Comment