Thursday 13 September 2012

Crumble de prune

Prune peste tot, acum si-n tava, sub un amestec de unt, faina si cereale. Sa vedem cum se face.



Am scos samburii din 0.5 kg de prune, dar cantitatea poate fi marita pana la 1 kg. Am asezat prunele intr-o tava unsa cu putin unt, am presarat 6 linguri de zahar si am presarat deasupra 1 linguri de scortisoara. Intr-un alt vas am amestec 3 linguri de faina cu 150 g de unt rece taiat cubulete, pana s-au omogenizat. Apoi am mai adaugat 4 linguri de muesli, 1 strop de esenta de vanilie as pus masa asta peste prune. Am mai presara niste zahar deasupra si am dat tava la cuptor. Cam 30 de minute, pana ce suprafata s-a facut maro. :d Isn't that easy ? La servit poti turna lapte cald cu vanilie deasupra sau un sos de vanilie. :d

No comments:

Post a Comment