Sunday 8 January 2012

Chicken curry



Au trecut şi sărbătorile aşa că revin cu reţete noi. De data asta cu chicken curry, pentru că are un gust intens şi se face în 15 minute.
Pentru asta e nevoie de următoarele:

1 piept de pui dezosat, fără piele
1 ceapă mare
1 pahar smântână
3 linguriţe de curry
3 linguriţe de amestec condiment indian (Masala)
1 lingurita de pasta de rosii
sare, piper, ardei iute (opţional)
fasole verde (opţional)

Pieptul de pui se taie cuburi şi se prăjeşte cu puţin ulei până devine alb pe exterior. Se adaugă ceapa tăiată mărunt şi se lasă să se înmoaie. Apoi adăugăm condimentele, pasta de rosii şi amestecăm bine până când bucăţile de pui sunt învelite de condimente şi ceapă. Lăsăm să se rumenească bine, apoi adăugăm smântâna şi ardeiul iute tocat foarte mărunt şi fără seminţe. Lăsăm să fiarbă şi când puiul e deja făcut putem adăuga fasole verde fiartă înainte. Mai amestecăm o dată şi e gata. Se poate mânca cu orez simplu.


No comments:

Post a Comment